Over SF

over sf

Foto's en video's

OVER SF


School Facility bestaat uit een hecht en ervaren  team. Door onze jarenlange ervaring met scholengemeenschappen en universiteiten bezit ons team veel kennis. Wij onderscheiden ons dan ook met onze expertise en ervaring binnen onderwijsinstellingen. De afgelopen jaren is School Facility gegroeid en nemen wij voor diverse scholen en stichtingen in Nederland de facilitair dienstverlening uit handen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal onderwijsinstellingen en voorzien wij in een flexibele schil van het ondersteunend personeel. Een duurzame en prettige samenwerking met de scholen en overkoepelende stichtingen is het resultaat.


Contactpersoon

Bart de Jong                                                     

b.dejong@schoolfacility.nl


Navigeer naar DIENSTEN voor inhoudelijke informatie over de dienstverlening van School Facility.

Facilitaire Dienstverlening binnen het Onderwijs


Facilitair Management

School Facility is gespecialiseerd in Facilitair Management en Facilitaire Ondersteuning binnen het Onderwijs, het Primair Onderwijs (PO), Voorgezet Onderwijs (VO) en Hoger Onderwijs (HO) als Universiteiten. Met ons Facilitair Management en Facilitaire Ondersteuning bieden wij ondersteuning aan verschillende onderwijsinstellingen in het Facilitair Management. Wij gaan Samenwerking aan op basis van Integraal Facility Management, regiepartnership en Flex Facility Service Management met Interim Management.

Facility Management binnen het Onderwijs.

Ondersteuning van Conciërges, Facilitair Managers, Manager Bedrijfsvoering, Manager Bestuursbureau en Directie. Focus op Onderwijs. School Facility ondersteunt Onderwijsinstellingen, Scholen en Stichtingen bij het inrichten van facilitaire processen, Aanbestedingen, Inkoop- en Contractbeheer, Flexibele Schil, Onderwijs Ondersteunend Personeel, Tentamensurveillanten, Studiebegeleiders.    

Outsourcing, Detacheren, Uitbesteden 
Wij Detacheren/Outsourcen conciërge, Handyman, Receptioniste en beheer van de Conciërgediensten, Receptiediensten, Front Office Diensten, Ontvangstdiensten, Reprodiensten, Schoonmaak en meer. Uiteraard bieden wij Facilitair Management ter Ondersteuning van de Bedrijfsvoering binnen het bedrijfsbureau met Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) en Onderwijsondersteuning met TOP krachten. Flexibele Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP).   

(Europese) Aanbesteding binnen het Onderwijs
School Facility is specialist in het coördineren van Aanbestedingen binnen het Onderwijs. School Facility is geen Inkoopclub maar Focust zich op de Onderwijspraktijk. Een Facilitair Visie die aansluit de Onderwijsvisie, om Onderwijs zo goed mogelijk in te vullen. Facilitair Coördinatie en ondersteuning voor Conciërges, Facilitair Managers, Managers Bedrijfsvoering, Manager Bedrijfsbureau en School Directie. 

Randstad Gemeente Amsterdam, Alphen aan den Rijn

School Facility is met haar Facilitair Onderwijs Ondersteuning en Management actief in heel Nederland. Voornamelijk in Gemeenten in de Randstad, zoals, Rotterdam, Delft, Leiden, Utrecht, Amsterdam, Alphen aan de Rijn en meer.

Met ons enthousiaste Team van Facilitaire Professionals Ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en de Gemeente Alphen aan den Rijn, Scholen in Facilitair Management en Facilitaire Dienstverlening. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in Gemeenten in de Randstad, Delft, Leiden, Amsterdam, Alphen aan den Rijn.

School Facility is de meest specialistische tak van Young Group. School Facility bestaat uit Facilitaire Professionals en is een Integraal Facilitair Dienstverlener. School Facility ontlast bedrijfsvoering door operationele Facilitaire zaken uit handen te nemen. Naast Facilitair Operationele taken, vervult School Facility Facilitair Management functies ter coördinatie en organisatie van de facilitaire tak en het OOP binnen scholen. School Facility biedt Onderwijs Ondersteunend Personeel als Conciërges, Huismeesters, Receptioniste, Ondersteuning Bedrijfsvoering, Studiebegeleiders, Tentamensurveillanten.

TOP krachten
School Facility staat bekent om haar TOP krachten (Tijdelijk Onderwijs Ondersteunend Personeel)Bedrijfsvoering middelbare school

Facilitaire Ondersteuning Bedrijfsvoering Scholen
School Facility is gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en facilitair management op scholen, zowel basis- en middelbare scholen als kinderdagverblijven kunnen bij School Facility terecht voor al hun facilitair vraagstukken. Dagelijks staan we met een team van facility professionals klaar. School Facility biedt een breed assortiment diensten aan voor de ondersteuning van de bedrijfsvoering van scholen. Het assortiment diensten bestaat uit Facilitair, Huisvesting, Hospitality, bouwkundig, financieel en organisatiekundig. De diensten zijn speciaal ontwikkeld voor de bedrijfsvoering van PO, VO en HO scholen en Universiteiten.