Over SF

over sf

Foto's en video's

MVO en kwaliteit

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor Young Group een kernwaarde. Naast onze externe dienstverlening, is MVO ook bij onze interne bedrijfsvoering geïntegreerd. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.

People
School Facility draagt zorg voor de gezondheid van de medewerker en draagt bij aan die van de opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij voeren een sociaal en flexibel personeelsbeleid. De ontwikkeling van onze (jonge) medewerkers is belangrijk. Iedereen wordt gestimuleerd om competenties verder te ontwikkelen. Door de actieve en continue ontwikkeling van onze medewerkers leveren wij toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. We benutten kansen om Social Return On Investment (SROI) toe te passen. SROI is erop gericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om te re-integreren. 

Planet
School Facility investeert in het gebruik van duurzame materialen en middelen voor het behouden van de natuurlijke leefomgeving. Wij investeren in duurzame mobiliteit, zoals elektrisch vervoer en maken gebruik van energiezuinige en milieuverantwoorde kantoorruimten.

Profit
School Facility is eigentijds en vooruitstrevend. Wij richten ons op langdurige samenwerking en willen een meerwaarde zijn voor onze relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. Wij zijn onze relaties graag van dienst bij alle facetten van duurzaam, gezond en maatschappelijke verantwoord ondernemen.

School Facility hecht waarde aan een kwalitatieve en continue dienstverlening en beschikt over NEN4400-1 en ISO 9001:20015 certificering.

Facilitaire Dienstverlening en MVO


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor School Facility van groot belang. Tijdens onze Facilitaire Dienstverlening binnen Scholen en Onderwijsinstellingen als Universiteiten vormt Duurzaamheid een Kernwaarde. Onze Bedrijfsvoering is zo ingericht dat er o.a. wordt geïnvesteerd in Energiezuinige kantoorruimten en Mobiliteit. Naast Duurzaamheid in Middelen en Materialen Streven wij Duurzaamheid in de Samenwerking met Opdrachtgevers binnen de onderwijsinstellingen na. Continuïteit en Stabiliteit in onze Facilitaire Dienstverlening en Facilitair Management / Huisvesting Management binnen Scholen en andere Onderwijsinstellingen naar de opdrachtgever en Eindgebruikers.

Als ISO gecertificeerd bedrijf hechten wij waarden aan Kwalitatieve en Continue Facilitaire Dienstverlening en Management.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen wij van uit ons kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn.