ONZE KLANTEN

Summerlake Festival


Summerlake
is hét dance festival van Midden-Nederland. Een spetterende afsluiting van het festivalseizoen met een breed scala aan muziekstijlen en prominente DJ's en stages.

Voor Summerlake Festival heeft Young Event - naast de afgelopen zes edities - ook voor de editie van 2016 opnieuw invulling gegeven aan het personeelsmanagement. Young Event heeft zowel de planning, coordinatie als levering van het personeel verzorgt voor functies zoals; barmedewerkers, muntverkoop, backstage, op/afbouw en entreecontrole even als parkeer -en verkeersbegeleiding.

"Wij werken sinds een aantal jaren samen met Young Event. Voor de organisatie van onze festivals, en dan met name de personele bezetting op de diverse plekken, is het van cruciaal belang te kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Young Event is daarbij voor ons de juiste keuze gebleken. Professioneel, flexibel, enthousiast en niet geheel onbelangrijk men levert de diensten tegen marktconforme tarieven. Wij werken met een vaste ploeg en daaromheen een flexibele schil van mensen. Het gaat daarbij niet alleen om representatieve medewerkers die van aanpakken weten maar ook om betrouwbare mensen omdat er op veel posities contante geldstromen in omloop zijn. Young Event levert daarvoor de medewerkers met voor ons het juiste profiel. Kortom een prettige en zeer betrouwbare partner die ik iedereen kan aanbevelen."