OVER YE

over ye

Foto's en video's

OVER YE


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is een verlengstuk van de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility. Young Event staat voor regiepartner en richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven en onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten.

Young Event weet zich te onderscheiden door flexibel te zijn en goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. De belangrijkste punten voor een goede regiepartner. Door het leveren van maatwerk en het streven naar vernieuwing blijven wij onze opdrachtgevers trouw in de samenwerking en zien wij kansen voor groei als bedrijf in kwaliteit en omvang.


Contactpersoon
                                                      
Bart de Jong                                                                                                                     
b.dejong@youngevent.nl             

Navigeer naar DIENSTEN voor inhoudelijke informatie over de dienstverlening van Young Event


                             
                         
               


Young Event - Regiepartner evenementen


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility. 

Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 

Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning van uw (bedrijfs-)evenement. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 


Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.