OVER YE

over ye

Foto's en video's

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Young Group één van de belangrijkste kernwaarden. Niet alleen onze externe dienstverlening, maar ook onze interne organisatie is gebaseerd op MVO. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.

People
Young Event draagt zorg voor de gezondheid van de medewerker. Wij voeren een humaan en flexibel personeelsbeleid. De ontwikkeling van onze (jonge) medewerkers is erg belangrijk. Iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen op zijn of haar competenties binnen het brede werkveld. De verworven competenties worden vervolgens ingezet om toegevoegde waarde te leveren aan onze opdrachtgevers. Tevens werken wij zoveel mogelijk samen met onze directe omgeving.

Planet
Young Event investeert in het gebruik van duurzame middelen die het milieu maximaal sparen. Daarnaast maken wij gebruik van energiezuinige en milieuverantwoorde kantoorruimten.

Profit
Young Event is eigentijds en vooruitstrevend. Wij richten ons op langdurige samenwerking en willen een meerwaarde zijn voor onze relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. 

Young Event - Regiepartner evenementen & MVO


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility. 


Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 

Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning van uw (bedrijfs-)evenement. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 

Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Young Event van groot belang. Tijdens onze Evenementen producties en organisatie en coördinatie van events vormt Duurzaamheid een Kernwaarde. Onze Bedrijfsvoering is zo ingericht dat er o.a. wordt geïnvesteerd in Energiezuinige kantoorruimten en Mobiliteit. Naast Duurzaamheid in Materialen en Middelen Streven wij Duurzaamheid in de Samenwerking met Opdrachtgevers na. Continuïteit en Stabiliteit in ons Event Management als evenementenbureau naar de opdrachtgever en de gasten.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen wij van uit ons kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn.