OVER YF

over yf

Foto's en video's

OVER YF

Young Facility maakt zich elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, zo niet te verbeteren. Met ons jonge, ambitieuze team zijn we niet bang om te leren en gaan wij graag uitdagingen aan. Wij zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om onze klanten positief te verbazen. Dat is onze kracht!


Contactpersoon

Bart de Jong                                   Myrthe van Wijk                              Anne Huijgen 
b.dejong@youngfacility.nl       m.vanwijk@youngfacility.nl     a.huijgen@youngfacility.nl


Navigeer naar DIENSTEN voor inhoudelijke informatie over de dienstverlening van Young Facility

Facilitaire Dienstverlening- Facilitair Management - Uitbesteden


Facilitair Management | Facility Management | Huisvestingsmanagement
Met ons enthousiaste team van Facilitaire Professionals ondersteunen wij, vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, Bedrijven in Facilitair Management en Facilitair Dienstverlening.Young Facility bestaat uit Facilitaire Professionals en is een Integraal Facilitair Dienstverlener. Young Facility staat voor Outsourcing, Uitbesteden en Detacheren van Facilitaire Diensten, Facility Management, Huisvesting Management en Hospitality Management. Young Facility is actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstand. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10. 

Young Facility is gespecialiseerd in Facilitair en Huisvesting Management binnen vastgoed, woningcorporaties, VvE's, Zorg, Overheid en Stichtingen en Verenigingen. Met onze Facilitaire Dienstverlening ondersteunen wij Bedrijven in Facilitair Management met Facilitaire concepten. Wij gaan Samenwerkingen aan op basis van Regiepartnership, Flex Facility Service Management, Managing Agent, -Multi Services, Total Facility Management (TFM) en Interim Management en Integraal Facility Management. 

Outsourcing, Detacheren, Inhuren
Wij detacheren Huismeesters, Receptionistes, Handyman, Conciërges en verzorgen de Outsourcing en Uitbesteding van Huismeesterdiensten, Receptiediensten en Ontvangstdiensten onder de kernwoorden Gastvrij en Hostmanship. Bij het Inhuren Huismeester nemen wij alle zorgen van Aansturing, Administratie en Coördinatie uit handen. Wij gaan verder dan een uitzendbureau voor Huismeesters, Handyman en Receptioniste. Dus voor Huismeesterdiensten, Conciergediensten detacheren, Receptionistediensten Uitbesteden, Inhuren Huismeester, Concierge, Receptioniste, bent u bij Young Facility aan het juiste adres.

Randstad Gemeente Amsterdam, Alphen aan den Rijn
Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in Gemeenten in de Randstand. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Young Facility heeft een kantoor in Regio Amsterdam en Alphen aan den Rijn