WERKEN BIJ YF

werken bij yf

Foto's en video's

WERKEN BIJ YF


Young Facility is een flexibele en prettige werkgever en altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met onze opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group bestaat uit 3 divisies;

School Facility biedt specialistische facilitaire ondersteuning en gaat samenwerking aan met scholen binnen het PO, VO en HO. School Facility is specialist in het optimaliseren en ondersteunen van de bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Naast de onderwijsvisie van School Facility heeft de divisie Young Facility de focus op vastgoed. Young Facility biedt facilitaire dienstverlening die passend is bij de servicebehoefte van uw organisatie of VvE. Daarnaast biedt Young Event evenementen ondersteuning. Young Event is gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van bedrijfsevenementen en festivals. Gericht op full service dienstverlening met concreet resultaat.

B
eschik jij over de juiste kwaliteiten om ons team te versterken? Solliciteer dan op één van de vacatures van Young Facility.

Facilitaire Dienstverlening Facility Management


Wij zijn altijd op zoek naar Conciërges, Facilitair medewerkers, Receptioniste, Facilitair coördinatoren, Facility Managers en Facility Consultants, Huismeesters voor de Huismeersterdiensten bij VvE's, Verzamelcomplexen, kantoren. Flexibele Huismeester diensten, Detacheren, Uitbesteden Huismeester of Inhuren Huismeester. 

Conciërge en Huismeesters Gezocht
Huismeester gezocht! Young Facility is regelmatig op zoek Conciërge, Huismeester, Onderhoudsmedewerker, Handyman, facilitair medewerker of servicedesk medewerker. Huismeesterdiensten en Huismeesters uibesteden of Inhuren door VvE's, kantoren, woningcorporaties. De functie van Huismeester zijn o.a. in Amsterdam, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Woerden, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Hoofddorp. 

Facility manager junior
Young Facility is altijd op zoek naar enthousiaste facility managers. De facilitaire backoffice van Young Facility bestaat uit een team van Facility professionals die als facilitair consultant junior, medior of senior aan de slag gaan bij diverse opdrachtgevers. 

Afstudeerstage facility management 
Young Facility heeft diverse HBO en WO studenten een afstudeerplaats en opdracht aangeboden. Vastgoed, Facility Management, Office Management, Detacheren, Inhuren, Uitbesteden. Vastgoed, Woningcorporatoes en compleen ontzien door Facilitair Management en Huismeesterdiensten. 

www.younggroup.nl

www.youngfacility.nl

www.youngevent.nl

www.schoolfacility.nl

www.younggroup.nl/vacatures